CED lanceert Herstelveiling.nl voor autoschadeherstel

CED lanceert Herstelveiling.nl, een gratis service waarmee particulieren 3 offertes van schadeherstelbedrijven kunnen ontvangen voor een schadereparatie aan hun auto. Voor schadeherstel via Herstelveiling.nl wordt samengewerkt met het netwerk van schadeherstellers van CED-dochter MultiHerstel.

Schade melden
Voor het opvragen van offertes kan de consument de schade melden via Herstelveiling.nl. Hiervoor moet hij foto’s van de schade uploaden, de schade omschrijven en zijn persoonlijke gegevens in te vullen. Vervolgens krijgt hij 3 offertes van aangesloten schadeherstellers die hij met elkaar kan vergelijken. Vervolgens kan hij een offerte kiezen en online accepteren. De schadehersteller neemt vervolgens contact op voor het maken van een afspraak voor reparatie.

Administratie fee
Als de offerte wordt omgezet in een opdracht voor reparatie, betaalt de hersteller een administratie fee aan CED. Voor de consument is de service kostenloos.

Volgens CED biedt Herstelveiling.nl extra toegevoegde waarde als een consument niet verzekerd is voor de schade, een hoog eigen risico heeft of als het bonus/malus verlies groter is dan de schade zelf.

Autoschade herstel TAB  maakt ook een onderdeel uit van het landelijk netwerk.

Categorieën